Amya With The Less Fattening Centres. - Lonely Too Long

Perfekta studentfesten

Det är ju en underbar tillställning när man tar studenten. Det är ju något som man verkligen längtar efter och det är en sådan lättnad när man får ta studenten och äntligen vara fri från skolan. 
Men det är mycket som man ska göra när man tar studenten och det är många moment som ska göras, och det är ju jätte kul att det finns så mycket som man ska göra. En sådan sak som man ska planera för är ju studentflaket det är ju något som dom flesta vill åka. Att åka studentflak har blivit något som man måste göra den dagen man tar studenten. 

Vad mer ska man tänka på?

Man vill ju h en studentfest och det är ju något som ska planeras och fixas, det är ju oftast en hel del att plantera för det. Men det kan ta mycket energi så man kan ju göra det enkelt för sig och inte fixa för mycket.  Det kommer ju att bli kul hur som helst. Många som har tagit studenten tycker att det blir kul hur som helst för man blir ju klar med skolan och det är ju det man vill. så det kommer att bli kul.

Sen kan man ju försöka ta hjälpa av andra för att delegera lite bättre och ta hjälp av vänner och släktingar som kan göra lite saker som till exempel att göra tårtan eller fixa bålen. Ja det finns en hel del som man kan göra för att hjälpas åt.
Sen så får man ha lite bra musik och så blir det hela väldigt bra ska ni se! Se till att vara ute i god till så blir det inte så stressigt i slutet det är ett bra tips tycker jag. Bättre att göra lite i taget så blir det inte stressigt och man kan njuta mer.